Spiralograf

Repromaterijal za grafičku delatnost

spiralograf-1-1

Plastificirana metalna spirala, u velikoj paleti različitih boja, predstavlja osnovni proizvodni program  firme SPIRALOGRAF d.o.o., najvećeg srpskog proizvođača u ovoj oblasti repromaterijala grafičke delatnosti.

U svojoj ponudi posedujemo sve vrste, odnosno profile spirala u koraku 3:1 i 2:1, za kupce koji je koriste u svojim poslovnim aktivnostima, a istovremeno, na prostoru od 450 m2, tom spiralom, vršimo i uslugu spiralnog poveza najrazličitijih grafičkih proizvoda, koje nam dostavljaju naši kupci.

Spiralu u koturu, opšteprihvaćenu osnovnu jedinicu mere u ovoj delatnosti, dopunjujemo ponudom već isečene spirale na A-4 format ili bilo koji drugi, po zahtevu manjih potrošača.

Proizvodni program obuhvata i proizvodnju kukica za kalendare različitih dimenzija, kako bismo zadovoljili sve potrebe naših kupaca (10cm, 12cm, 15cm, 20cm i 30cm).

spiralograf-2

Proizvodnja spirala

Da bismo ispunili i najviše standarde naših kupaca, proizvodnja spirala i usluga spiralnog poveza odvija se na savremenim tehnološkim linijama najviših standarda.

Celinu proizvodnih aktivnosti u ovoj oblasti, zaokružili smo najsavremenijom, pratećom opremom za pakovanje termoskupljajućom folijom, da bi finalni proizvod isporuke dobio konačan, lepo upakovani izgled.

Raspolažemo celokupnim asortimanom proizvoda na lageru tokom cele godine.

spiralograf-3-1

Spirale, kukice za kalendare, spiralni povez

S-033-3

Stručan, visokoobrazovan i profesionalan kadar, neophodna su pretpostavka našeg kvaliteta, a ozbiljnost u ispunjavanju preuzetih, ugovornih obaveza kao osnova naše poslovne politike, predstavljaju našu osnovnu odrednicu u poslovanju.

Spiralu i kukice za kalendare, proizvodimo od najkvalitetnije NC žice visokih standarda, a spiralni povez na savremenim tehnološkim linijama, velikih kapaciteta, koji obezbeđuju ispunjenje i najviših zahteva naših kupaca.

Za sve naše proizvode obezbedili smo i najkvalitetniju ambalažu i pakovanja.